Kunstgras

Previous Next

Kunstgras, vooral heel makkelijk!

Kunstgras is mooi en vooral heel erg makkelijk! Nooit meer sproeien, maaien, mesten, wieden en kantjes knippen, wie wil dat nu niet?

De nieuwste soorten kunstgras zijn prachtig, door kleur en structuur zo ontwikkeld dat ze steeds echter lijken. 

Er is steeds meer aandacht voor ontspannen en prettig wonen. De tuin is de plek voor rust, vrije tijd en ruimte. Kostbare vrije tijd is schaars en daarom wil de huidige klant graag een onderhoudsvriendelijk terras en tuin. Met kunstgras maakt u de onderhoudsarme tuin compleet. Bijkomend voordeel is dat kunstgras toepasbaar is op plekken waar natuurlijk gras zeer moeizaam groeit zoals op schaduwplekken.

Kunstgras is anti-allergeen, duurzaam en UV bestendig. De prijs van het kunstgras is afhankelijk van het aantal benodigde vierkante meters en het door u gekozen soort.

Kunstgras is 4 meter breed. Wanneer u in uw tuin een stuk kunstgras wilt leggen, kunt u dan ook het beste uitgaan van een afmeting van 4 meter breed of een veelvoud daarvan. Bij de aanleg van kunstgras heeft u naast het kunstgras ook een drukverdelend geotextiel,  lijmband, lijm en instrooizand nodig.

Als oplossing voor dakterrassen zijn er ook lichtgewicht rubber kunstgrastegels van 50x50x2,5 cm. 

TIP: Ruil een deel van de tegels van uw (nieuw aan te leggen) terras in voor een strook kunstgras! U behoudt dan uw onderhoudsvriendelijke tuin, met de uitstraling van een groen terras.

Bel, mail of kom langs bij ons en informeer naar de mogelijkheden en prijzen!

BEUVING BESTRATING - Het Wegdam 27- Hengevelde - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - T. 0547-333457 - M. 06-27617898

 

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu! +31 (0)547 333 457

Zoeken

Klanten over ons!

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden.

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

Onze showtuin is altijd open! U kunt een groot aantal soorten tegels/blokken en stenen bekijken!

Voor advies staan wij u graag te woord op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 14.30 uur. 

Het kan voorkomen dat wij afwezig zijn i.v.m. een klantenbezoek. Bel voor de zekerheid even en maak een afspraak!

 BEL OF MAIL ONS VOOR DE BESTE PRIJS!

info@beuvingbestrating.nl 

T. 0547-333457 M. 06-27617898 

 

Zoeken