Aanleg sierbestrating

Previous Next

Aanleg sierbestrating, dat doen wij ook!

Wij leveren graag het totaalpakket aan sierbestrating, zodat u zelf of uw hovenier het kan aanleggen. Het legadvies krijgt u er dan van ons gratis bij! 

Mocht u op zoek zijn naar het totaalplaatje, dan zorgen wij voor het leveren EN aanleggen van de door u gekozen bestratingsmaterialen.

In de afgelopen jaren hebben wij talrijke terrassen en tuinen aangelegd met de meest uiteenlopende soorten en maten sierbestrating in de meest uiteenlopende sferen en thema's. Van gezellig, natuurlijk en duurzaam tot design en heel strak. 

Wij merken dat de zoveel mogelijk onderhoudsvrije tuin steeds belangrijker wordt en leggen dan ook graag een terras voor u aan van keramische tegels, ingevoegd met een onkruidvrij voegmortel, eventueel gecombineerd met kunstgras. Afwatering is ook belangrijk. Hier zijn veel oplossingen voor in de vorm van afwateringsgoten en waterbuffende blokken van Hydroblob.

Nadat u de juiste sierbestrating heeft uitgezocht maken wij een offerte voor de aanleg van het geheel. Hiervoor komen geheel vrijblijvend langs om de situatie ter plaatse te beoordelen en maken voor u een ‘offerte op maat’. 

Het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating en eventueel benodigd sloopwerk regelen wij, indien nodig, ook voor u. De nieuwe bestrating wordt daarna door onze medewerkers vakkundig en met de juiste hulpmiddelen aangelegd. 

Bel, mail of kom langs en informeer naar onze mogelijkheden!

BEUVING BESTRATING - Het Wegdam 27- Hengevelde - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - T. 0547-333457 - M. 06-27617898

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu! +31 (0)547 333 457

Zoeken

Klanten over ons!

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden.

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

Onze showtuin is altijd open! U kunt een groot aantal soorten tegels/blokken en stenen bekijken!

Voor advies staan wij u graag te woord op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 14.30 uur. 

Het kan voorkomen dat wij afwezig zijn i.v.m. een klantenbezoek. Bel voor de zekerheid even en maak een afspraak!

 BEL OF MAIL ONS VOOR DE BESTE PRIJS!

info@beuvingbestrating.nl 

T. 0547-333457 M. 06-27617898 

 

Zoeken