Duurzaamheid

Duurzaamheid; voorbeelden genoeg!

Duurzaamheid; voorbeelden genoeg!

Duurzaamheid is het toverwoord !

Zowel straatbaksteen als beton is duurzaam in gebruik en hergebruik. Er zijn echter nog tal van punten waarbij bestratingsproducten te verbeteren zijn. Of dat nu het hoge energieverbruik en de daarbij behorende uitstoot tijdens de productie is of de hoge CO2-uitstoot van de grondstof cement in beton.... er wordt echter dagelijks keihard gewerkt aan verbeteringen.

Een aantal voorbeelden zijn; 

 

- Zoak klinkers ofwel Zeer Open Afval Keramiek, gemaakt van keramisch afval. Deze klinkers hebben een groot absorptievermogen, waardoor het regenwater geabsorbeerd wordt en bewaard blijft voor de bomen en niet het riool instroomt.

- Ook allerlei toepassingen in tuinen voor behoud van regenwater in de tuinen zijn trending. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld te vinden in het Hydroblob programma. 

- GreenGarden Olivine Split heeft de eigenschap om CO2 binden en op deze manier de broeikasgassen te verminderen. Wij verkopen Greengarden Olivine zand, split en brokken in een prachtige grijs groene kleur. Milieuvriendelijkheid en bijzondere decoratie in één produkt!

- ECO-tegels van Gardenlux, een uitstekende oplossing om het rioolstelsel te ontlasten na extreme neerslag en om de grondwaterhuishouding te verbeteren!

- Reduton, grasbeton met geopolymeren als cementvervanger, een product met extreem lage CO2 emissie.

 

Nieuwsgierig geworden naar de  genoemde producten of interesse in iets anders? Bel, mail of kom langs!

BEUVING BESTRATING  Het Wegdam 27  Hengevelde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T. 0547-333457 M. 06-27617898

 

 

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu! +31 (0)547 333 457

Zoeken

Klanten over ons!

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden.

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

Onze showtuin is altijd open! U kunt een groot aantal soorten tegels/blokken en stenen bekijken!

Voor advies staan wij u graag te woord op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 14.30 uur. 

Het kan voorkomen dat wij afwezig zijn i.v.m. een klantenbezoek. Bel voor de zekerheid even en maak een afspraak!

 BEL OF MAIL ONS VOOR DE BESTE PRIJS!

info@beuvingbestrating.nl 

T. 0547-333457 M. 06-27617898 

 

Zoeken